اعلام استانداردهای اجباری فرآورده غذایی
🔴اعلام استاندارد اجباری فرآورده غذایی
🔻۱-استاندارد ملی ایران به شماره 10498 ، با عنوان " نکتار آناناس -ویژگی ها "
۲-استاندارد ملی ایران به شماره 20129 ، با عنوان " آب تمشک تغلیظ شده - ویژگی ها و روش های آزمون "
۳-استاندارد ملی ایران به شماره 6945، با عنوان "شیر تبخیر شده -ویژگی ها و روش های آزمون "
۴-استاندارد ملی ایران به شماره 1254، با عنوان"روغن کره - ویژگی ها و روش های آزمون "
۵-استاندارد ملی ایران به شماره 12279، با عنوان " پنیر کاممبرت - ویژگی ها و روش های آزمون "
۶-استاندارد ملی ایران به شماره22828، با عنوان "پرک جو - ویژگی ها و روشهای آزمون "
۷-استاندارد ملی ایران به شماره 13804 ، با عنوان "پوره زرشک -ویژگی ها و روشهای آزمون"
۸-استاندارد ملی ایران به شماره 3119، با عنوان "چای کیسه ای- ویژگی ها و روش های آزمون"
۹-استاندارد ملی ایران به شماره 2614 ، با عنوان "آب گریپ فروت –ویژگی ها و روش های آزمون"
۱۰-استاندارد ملی ایران به شماره 5925 ، با عنوان "خوراک انسان و دام - بیشینه رواداری مایکوتوکسین ها"
۱۱-استاندارد ملی ایران به شماره 2406 ، با عنوان "میکروبیولوژی شیر