برگزاری دوره آموزشی تخصصی چای در قالب گروه پژوهشی تقاضا محور

به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد گیلان در راستای کمک به رفع نیازهای علمی و پژوهشی در حوزه استانداردسازی، دوره آشنایی با انواع ارقام چای و روشهای تست ارگانولیپتیکی( چشایی) طی دو روز در تاریخ های ۲ و ۳ بهمن ۱۴۰۱ در اداره استاندارد شهرستان لاهیجان برگزار گردید.
گفتنی است شرکت کنندگان این دوره از کارکنان ادارات کل استاندارد سایر استانها و آزمایشگاههای همکار در زمینه صنایع غذایی بودند که آموزشهای تخصصی لازم را با حضور آزمونگرهای چشایی خبره پژوهشکده چای فرا گرفتند.