1398/7/25 پنجشنبه
حضور مدیر کل استاندارد مرکزی در مراسم روز جهانی غذا

به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان مرکزی ، جعفریان در این مراسم ضمن تقدیر از همکاری و همراهی بایسته معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت : امنیت غذایی و دسترسی همه به غذای سالم مهمترین دغدغه سازمان ملی استاندارد در حوزه غذاست.

وی بر اهمیت فعالیت مدیران کنترل کیفیت و مسئولین فنی بر کنترل کیفیت و سلامت غذا تاکید کرد و گفت:  صنعت غذا از تقلب رنج می برد و بدون کمک و همراهی مدیران کنترل کیفیت نظارت در این حوزه امکان پذیر نیست.

در انتهای مراسم از مدیران کنترل کیفیت نمونه تقدیر به عمل آمد.


نسخه قابل چاپ